Cranio-sacraal Therapie

Deze massagevorm is de vreemde eend in de bijt. Hier wordt niet op spieren gewerkt maar op het ritme van het cranio-sacraal vocht. Stagnering of blokkades in dat ritme veroorzaken verschillende klachten zoals slapeloosheid, (spannings)hoofdpijn en andere. Het hele lichaam wordt behandeld en de volledige behandeling wordt op de kleren gegeven.

Meer info

Zweedse massage

Dit is de massage waar iedereen aan denkt bij het woord ‘massage’. Er wordt gemasseerd met olie. De massage is vooral gericht op de ontspanning en het soepeler maken van de spieren.

Meer info

Triggerpoint massage

Triggerpoints of ‘spierknoopjes’ kunnen een heel scala aan klachten teweegbrengen zoals frozen shoulder, tintelingen in de hand, lage rugklachten, symptomen van hielspoor, en nog veel meer. Tijdens de behandeling worden de triggerpoints verantwoordelijk voor de klachten opgespoord en gedeactiveerd.

Meer info

Hot stone massage

Voor deze eeuwenoude massagevorm worden speciale basaltstenen verwarmd tot een temperatuur van ± 45°C. Hiermee wordt gewreven, gekneed, geduwd, etc.

Meer info

Stoelmassage

De stoelmassage is een korte massage van 15 of 30 minuten die gegeven wordt op een speciaal daarvoor ontworpen, ergonomische stoel. De technieken die voor deze massagevorm worden gebruikt, worden op de kleren toegepast.

Meer info