Oosters

Tuina/Triggerpoint

Tuina (spreek uit 'Twiena') is een onderdeel van de Traditionele Chinese geneeskunde. Er wordt enkel met de handen gewerkt en dus niet met naalden geprikt. Net zoals de acupunctuur wordt op de acupunctuurpunten gewerkt met als doel een betere doorstroming te krijgen en blokkades op te heffen.

Triggerpoints of ‘spierknoopjes’ kunnen een heel scala aan klachten teweegbrengen zoals frozen shoulder, tintelingen in de hand, lage rugklachten, symptomen van hielspoor, en nog veel meer. Tijdens de behandeling worden de triggerpoints verantwoordelijk voor de klachten opgespoord en gedeactiveerd.

Ik combineer mijn kennis van de Triggerpoints met de inzichten die ik geleerd heb met in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze combinatie is uniek en zeer krachtig!

Meer info

Chinese Voetmassage

Je voeten zijn letterlijk de hele dag voor ons in de weer. Ze dragen ons van hot naar her en als dank sluiten we ze op in nauwe, donkere schoenen. Doe voor hen iets terug door ze te trakteren op een Chinese voetmassage.

Maar Chinese voetmassage is meer dan enkel een verwennerij. Het bevordert op verschillende manieren de gezondheid en kan een heel scala aan klachten verzachten.

Meer info

 

Chinese Hoofd-/Nek-/Schoudermassage

Bij uitstek dé nummer 1 klacht in het westen: pijnlijke schouders, stijve nek, hoofdpijn en alles wat erbij komt kijken. De Chinese hoofd-nek-schoudermassage kan hierbij verlichting brengen.

In tegenstelling tot de Chinese voetmassage, wordt deze behandelingsvorm niet gebruikt om andere klachten te verlichten. Wel heeft ze, naast een weldoend lokaal effect, ook een enorme ontspanning te bieden!

Meer info