Westers

Triggerpoint/Tuina

Triggerpoints of ‘spierknoopjes’ kunnen een heel scala aan klachten teweegbrengen zoals frozen shoulder, tintelingen in de hand, lage rugklachten, symptomen van hielspoor, en nog veel meer. Tijdens de behandeling worden de triggerpoints verantwoordelijk voor de klachten opgespoord en gedeactiveerd.

Tuina (spreek uit 'Twiena') is een onderdeel van de Traditionele Chinese geneeskunde. Er wordt enkel met de handen gewerkt en dus niet met naalden geprikt. Net zoals de acupunctuur wordt op de acupunctuurpunten gewerkt met als doel een betere doorstroming te krijgen en blokkades op te heffen.

Ik combineer mijn kennis van de Triggerpoints met de inzichten die ik geleerd heb met in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Deze combinatie is uniek en zeer krachtig!

Meer info

Cranio-sacraal Therapie

Deze massagevorm is de vreemde eend in de bijt. Hier wordt niet op spieren gewerkt maar op het ritme van het cranio-sacraal vocht. Stagnering of blokkades in dat ritme veroorzaken verschillende klachten zoals slapeloosheid, (spannings)hoofdpijn en andere. Het hele lichaam wordt behandeld en de volledige behandeling wordt op de kleren gegeven.

Meer info

Zweedse massage

Dit is de massage waar iedereen aan denkt bij het woord ‘massage’. Er wordt gemasseerd met olie. De massage is vooral gericht op de ontspanning en het soepeler maken van de spieren.

Meer info